/

Egna produkter

Räkor

Räkor

Huvudsakligen används räkor som är fiskade i de friska vatten i norra ishavet, närmare bestämt Barents hav. Räktrålarna fiskar normalt på 400-700 meters djup, men kan gå så djupt som ända ner till 1000 meter. Räkorna i dessa vatten har den karaktäriskt röda färg vi lärt oss att uppskatta.

Fabriken som kokar, skalar och packar våra räkor har utvecklat en maskinell skalteknik som är se nära handskalade man kan komma. De har fått utmärkelsen "Quality award" - den mest kvalitetstänkande räkfabriken i hela Norge!

Att man har seriösa leverantörer bakom sig är en förutsättning för att lyckas, och det gäller även Er. Förutom fin färg, fantastisk konsistens, otroligt god smak kan vi dessutom garantera vikten.

Huvudsakligen används räkor som är fiskade i de friska vatten i norra ishavet, närmare bestämt Barents hav. Räktrålarna fiskar normalt på 400-700 meters djup, men kan gå så djupt som ända ner till 1000 meter. Räkorna i dessa vatten har den karaktäriskt röda färg vi lärt oss att uppskatta.

Fabriken som kokar, skalar och packar våra räkor har utvecklat en maskinell skalteknik som är se nära handskalade man kan komma. De har fått utmärkelsen "Quality award" - den mest kvalitetstänkande räkfabriken i hela Norge!

Att man har seriösa leverantörer bakom sig är en förutsättning för att lyckas, och det gäller även Er. Förutom fin färg, fantastisk konsistens, otroligt god smak kan vi dessutom garantera vikten.

Näringsvärde per 100 gr
Energi  280kJ70kcal
Fett 0,7 gr
 varav mättat fett 0,1 gr
kolhydrat 0 gr
 varav sockerarter 0 gr
Protein 15 gr
Salt 1,7 g

Senaste nyheter

Vi håller 40 procent av Stockholms alla pizzerior rullande

1990 startades Västerorts Pizzagrossist. Idag förser de nästan 40 procent av Storstockholms pizzerior med pizzatillbehör.

Västerorts Pizzagrossist AB Avestagatan 46, 163 53 SPÅNGA Stockholm
Telefon: 08 - 368 486, Fax: 08 36 83 0

Kontakta oss

Tel: 08 - 368 486

Fax :08 36 83 08

Mån – Torsdag: 07:00 - 17:00
Fredag: 07:00 – 16:00

Lör- Sön: Stängd

  • info@vpg.nu